Een initiatief van Huisartskliniek

PlexR

De PlexR Soft Surgery behoort tot de nieuwste, innovatieve behandelingen op het gebied van huidbehandelingen. Deze techniek kent vele mogelijkheden en maakt het onder andere mogelijk een ooglidcorrectie uit te voeren zonder snijden, hechtingen en bloed.

Een bovenooglidcorrectie met het PlexR apparaat kost €500,- voor beide oogleden. Een onderooglidcorrectie met de PlexR kost ook €500,- voor beide oogleden.

Direct gratis adviesgesprek aanvragen

 

Wat houdt de PlexR Soft Surgery behandeling in?

Het innovatieve PlexR apparaat is voorzien van de allernieuwste technologie en werkt op basis van plasma (geladen moleculen). Dit proces ‘verdampt’ de bovenste huidlaag en heeft een krimpend effect op de huid. Een veilige, laagdrempelige en effectieve manier om overtollige huid en huidveroudering aan te pakken. Resultaat: een strakkere en jongere huid, zónder snijden, bloed of hechtingen.

Hoe veilig is de PlexR techniek?

Er is al veel onderzoek geweest naar de PlexR behandeling. De behandeling is erg veilig gebleken en wordt in Italië en andere landen al veelvuldig ingezet. Ook in Nederland heeft PlexR inmiddels een flinke opmars gemaakt. Doordat het apparaat aan de oppervlakte van de huid blijft, is er nauwelijks kans op bloedingen of infecties. Bovendien mag het PlexR apparaat alleen door speciaal opgeleide artsen/huidtherapeuten gebruikt worden.

Meer informatie over PlexR Zoek een arts bij u in de buurt